SCHOLINGSBUDGET BIJ HET UWV IS OP. AANVRAGEN IS (TIJDELIJK)NIET MEER MOGELIJK. SCHRIJF U IN VOOR DE WACHTLIJST, ALS ER WEER BUDGET VRIJKOMT WEET U DAT DIRECT!

Het opleidingsbudget van het UWV is door het grote aantal aanvragen OP. U kunt wel uw opleidingspakket kiezen en uw gegevens achterlaten. Wanneer er weer budget vrijkomt nemen wij direct contact met u op zodat u zo snel mogelijk in aanmerking komt voor het scholingsvoucher, bijvoorbeeld om uw heftruckcertificaat te halen.

Ontvangt u een ww-uitkering, heeft u een tijdelijk arbeidscontract óf raakt u binnenkort uw baan kwijt? 

Volg dan een gratis omscholing via het UWV t.w.v. €2500,-

U kunt bij Logistart Veiligheidsopleidingen volledig kostenloos uw certificaten voor elektropallettruck, stapelaar, reachtruck certificaat en heftruckcertificaat halen! Dit doet u door een scholingsvoucher op te sturen naar het UWV.

Kiest u voor het meest uitgebreide opleidingspakket dan zitten daar ook de opleidingen voor het Hoogwerker certificaat, Basisveiligheid VCA én Veilig hijsen bij in. Totaal 7 diploma's dus! 

uwv-omscholing-logistart-300x225

 

Kom ik in aanmerking voor gratis omscholing via het UWV?

U kunt een scholingsvoucher aanvragen als u uw baan bent kwijtgeraakt (of binnenkort kwijtraakt) en een WW-uitkering ontvangt. Ook als u een tijdelijk arbeidscontract heeft of werkt als ZZP-er kunt u gebruik maken van de scholingsvoucher. Er zijn verder géén aanvullende eisen verbonden aan deze omscholing, zoals leeftijd, aantal jaren werkloos of dergelijke. Als u staat ingeschreven als werkzoekende op werk.nl dan voldoet u aan de eisen.

Hoe vraag ik de scholingsvoucher aan?

Aanvragen gaat heel eenvoudig. U kiest één van de opleidingspakketten en vult uw gegevens in. U kunt daarna direct uw scholingsvoucher downloaden van onze website. Om u snel én volledig kosteloos te kunnen omscholen naar logistiek medewerker hebben wij 3 opleidingspakketten  samengesteld. Deze opleidingspakketten zijn goedgekeurd door het UWV en worden volledig vergoed! Als u één van deze opleidingspakketten succesvol heeft afgerond heeft u grote kans dat u snel een baan vindt! Er is veel vraag naar goed opgeleid en gecertificeerd personeel in de logistiek.

SCHRIJF U IN VOOR DE WACHTLIJST, WIJ HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN

 

Nog even voor de duidelijkheid, u hoeft zelf dus géén kosten te maken!

De kosten voor de opleidingspakketten worden volledig vergoed door het UWV.  U hoeft ons ook niet vooruit te betalen. U betaalt pas nádat het UWV het bedrag op uw rekening heeft gestort. Dus wacht niet langer, vraag uw scholingsvoucher aan en laat u kosteloos omscholen tot logistiek medewerker.

Veelgestelde vragen over de scholingsvoucher

Wat is een scholingsvoucher UWV?

De scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding. De hoogte ervan is max. € 2.500,- (inclusief btw). Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen, behalve uw reiskosten.

Met de scholingsvoucher voor werkzoekende kunt u zich door ons kostenloos laten omscholen naar een kansberoep (in dit geval logistiek medewerker).

Welke voorwaarden stelt het UWV?

- De aanvraag mag maximaal € 2.500 (inclusief btw) zijn.
- U plaatst uw cv op werk.nl en registreert u als werkzoekende.
- De opleiding is opgenomen in de kansberoepenlijst
- De opleiding wordt afgesloten met een erkend diploma.
- U kunt maar 1 keer gebruikmaken van de scholingsvoucher.

De opleidingspakketten van Logistart Veiligheidsopleidingen voldoen aan álle eisen gesteld door het UWV

Voor wie is de scholingsvoucher bedoeld?

U kunt een scholingsvoucher aanvragen als u uw baan bent kwijtgeraakt (of binnenkort kwijtraakt) en een WW-uitkering ontvangt.

Ook als u een tijdelijk arbeidscontract heeft kunt u gebruik maken van de scholingsvoucher.

Als de aanvraag wordt goedgekeurd wordt het cursusbedrag op uw rekening gestort, u maakt dat dan over zodat u de opleiding kunt volgen.

Welke erkende certificaten gaat u halen?

Na succesvolle afronding ontvangt u afhankelijk van het door u gekozen pakket een officieel landelijk erkend veiligheidscertificaat voor de volgende onderdelen:
Heftruck – Reachtruck – Elektropallettruck – Stapelaar - Hoogwerker - Veilig Hijsen - Basisveiligheid VCA.
 
Dit certificaat heeft een geldigheid van 5 jaar (VCA 10 jaar).

Wat doet u als u goedkeuring heeft gekregen van het UWV?

Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op (072 – 7111202) om de opleiding in te plannen.
U ontvangt dan tevens van ons per e-mail de uitnodiging en het lesmateriaal. Dit lesmateriaal hoeft u niet helemaal uit het hoofd te leren maar moet u wel goed doornemen vóór de eerste cursusdag. Zo kunnen wij tijdens de cursusdagen maximale aandacht besteden aan de praktijk.

Waar kunt u de opleiding volgen?

U heeft keuze uit 12 locaties door geheel Nederland, zo zit er altijd een locatie bij u in de buurt. Alle locaties zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? parkeren is altijd gratis. U kunt kiezen uit één van deze locaties: Alkmaar, Amsterdam, Ede, Eindhoven(Son), Etten-Leur, Heerenveen, Hengelo, Houten, Schiedam, Tilburg, Venlo of Zwolle.