Veilig werken met een stapelaar

EPT certificaat halenEen onderneming is in het kader van de Arbowet verplicht haar werknemers grondig te laten instrueren, ook met betrekking tot overige intern transportmiddelen. Dit geldt ook voor medewerkers die werken met een stapelaar. Zo verhoogt u niet alleen de veiligheid binnen uw bedrijf maar ook de productiviteit van uw medewerkers.

Door uw medewerkers een stapelaar training te laten volgen, kunt u aan deze Arbowet verplichting voldoen. Bij Logistart kunnen uw medewerker hun stapelaar certificaat halen binnen één dagdeel.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt een halve dag, dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.U kunt kiezen uit 2 starttijden: van 07.00 – 10.30 óf van 11.00 – 14.30 uur. Uw werknemers kunnen dus in een halve dag hun stapelaar certificaat halen.

Met dit stapelaar certificaat (ook wel EPT certificaat genoemd) kunnen uw werknemers veilig werken met een stapelaar. Bovendien wordt de productiviteit van de werknemers verbeterd dankzij een betere controle over de machine.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als chauffeur van een electropallettruck of stapelaar in het bezit te zijn van een officieel certificaat. Onze certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
– Veilig en verantwoord met een electropallet truck of stapelaar werken.
– Het dagelijks onderhoud van de electropallet truck of stapelaar nauwkeurig en correct uitvoeren.

Klant aan het woord