Reachtruck certificaat in slechts 1 uur

Reachtruck certificaat halen

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode kunnen uw medewerkers in slechts 1 uur een officieel erkend reachtruckcertificaat halen. Deze reachtruck-cursus is speciaal ontwikkeld voor werknemers die al veel ervaring hebben met het rijden op een reachtruck, maar nog geen officiële certificering hebben.

Voor deze reachtruckchauffeurs is het onnodig om veel geld en tijd te steken in langdurige reachtruck-opleidingen. Daarom heeft Logistart voor deze chauffeurs de 1-uurs reachtruck certificering ontwikkeld. Haal binnen één uur uw reachtruckcertificaat.

Belangrijke voordelen voor u als werkgever

Officieel erkend Reachtruckcertificaat- Op de eigen werkplek, in slechts 1 uur
Lage kosten- Vraag naar de staffelkorting
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage
Gratis toegang tot uw eigen klantportal - Volledig overzicht van uw cursisten

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Uw werknemer kan na het examen direct weer aan de slag.

+4000 tevreden klanten gingen u reeds voor (onze certificeringen worden onafhankelijk beoordeeld door Klantenvertellen.nl).

Gegarandeerde kwaliteit én digitale rapportage

Onze 1-uurs reachtruck certificeringen voldoen aan alle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel reachtruck certificaat dat 5 jaar geldig is.

 

U ontvangt per deelnemer een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer(s) staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers(s) aantonen. Een veilig idee!

Wat is een reachtruck?

Een reachtruck is een flexibel en wendbaar voertuig wat vaak gebruikt wordt in kleine ruimtes en smalle paden. Wat opvallend is bij een reachtruck, is dat de bestuurder altijd dwars op de rijrichting zit. Dit maakt het soms lastig om een reachtruck in een keer goed te besturen. Hiervoor heeft Logistart het perfecte reachtruckcertificaat. De reachtruck heeft vooruitstekende armen waarin de voorwielen zijn gemonteerd. Daardoor staat de reachtruck ook stabiel als de mast is uitgeschoven.

Cursus veilig werken in een warehouse of magazijn

Een reachtruckcertificaat halen is voor werkgevers een verzekering dat de werknemers veilig werken in een warehouse of magazijn. De 1-uur reachtruck certificering is ideaal voor werknemers die al ervaring hebben met de reachtruck of die een herhalingscursus reachtruck willen volgen. Voor de werknemer zonder ervaring met de reachtruck adviseren wij een reachtruck basiscursus. Na deze beginnerscursus reachtruck van 2 dagen behaalt uw werknemer het veiligheidscertificaat reachtruck.

Aan de hand van onze veelgestelde vragen, geven wij u graag wat meer informatie over onze 1-uur reachtruck certificering.

Aan de hand van onze veelgestelde vragen, geven wij u graag wat meer informatie over onze 1-uur reachtruck certificering.

Service van Logistart

Het reachtruckcertificaat in 1 uur halen is ideaal, aangezien uw werknemers op de eigen werkvloer de reachtruck cursus volgen. Dankzij deze in-company training leren uw werknemers met uw eigen materiaal te werk gaan. Daarnaast kost het minder tijd én geld dan het halen van een certificaat op een opleidingslocatie.

Het 1-uur reachtruckcertificaat  kan behaald worden vanaf €135,-. Voor extra informatie over de startdatum of over de 1-uur reachtruck certificering kunt u contact opnemen door te bellen naar 072-711 1202. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder!

Bij Logistart behaalt u gemakkelijk uw heftruck- en reachtruckcertificaat met een van onze heftruck en reachtruck cursussen. Daarnaast behaalt u bij ons ook gemakkelijk andere certificaten, zoals een verreiker certificaat, veilig hijsen certificaat en shovel certificaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Klant aan het woord

Wij werken onder andere voor:

 
nippon
Spie
hormann
haribo
elho
leerdammer
forbo
scania
adecco
oiltanking