Reachtruck certificaat in slechts 1 uur

Reachtruck certificaat halen

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode kunnen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend reachtruck certificaat halen.

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Uw werknemer kan na het examen direct weer aan de slag.

+2000 tevreden klanten gingen u reeds voor (onze certificeringen worden onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company).

Belangrijke voordelen voor u als werkgever

Officieel erkend Reachtruckcertificaat- Op de eigen werkplek, in slechts 1 uur
Lage kosten- Vraag naar de staffelkorting
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage
Gratis toegang tot uw eigen klantportal - Volledig overzicht van uw cursisten

Gegarandeerde kwaliteit én digitale rapportage

Onze 1-uurs reachtruck certificeringen voldoen aan alle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel reachtruck certificaat dat 5 jaar geldig is.

 

U ontvangt per deelnemer een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer(s) staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers(s) aantonen. Een veilig idee!

Hoe waarderen onze klanten de Logistart 1-uurs certificering?

Deze wijze van certificeren wordt door onze klanten gewaardeerd met 9.1 van 10 sterren, berekend uit 2426 beoordelingen

Cursus veilig werken in een warehouse of magazijn

Een reachtruckcertificaat halen is voor werkgevers een verzekering dat de werknemers veilig werken in een warehouse of magazijn. De 1-uur reachtruck certificering is ideaal voor werknemers die al ervaring hebben met de reachtruck of die een herhalingscursus reachtruck willen volgen. Voor de werknemer zonder ervaring met de reachtruck adviseren wij een reachtruck basiscursus. Na deze beginnerscursus reachtruck van 2 dagen behaalt uw werknemer het veiligheidscertificaat reachtruck.

Aan de hand van onze veelgestelde vragen, geven wij u graag wat meer informatie over onze 1-uur reachtruck certificering.

Is deze certificering geschikt voor mijn medewerkers?

De Logistart 1-uurs certificering voor reachtruck is geschikt voor álle medewerkers die enige ervaring hebben in het besturen van een reachtruck. Dus zowel voor herhaling als voor medewerkers die nog niet eerder een reachtruck certificaat hebben behaald maar wel regelmatig gebruik maken van een reachtruck.

Wat moeten wij als bedrijf allemaal regelen?

Eigenlijk niet veel, enkel een ruimte om 1 op 1 het theorie-examen af te nemen. Dat kan een kantoortje zijn of een gedeelte van de kantine. Voor het praktijkdeel moeten we gebruik kunnen maken van een goedgekeurde reachtruck en de aanwezige middelen (pallets, gaasboxen o.i.d.). Dat is eigenlijk alles. Oh ja... en een kopje koffie vinden wij ook lekker.

Krijgen wij behalve de rapportage ook nog een veiligheidscertificaat ?

Jazeker, de rapportage die u van ons ontvangt, kunt u bewaren in het personeelsdossier van uw werknemer. Zo kunt u indien nodig altijd direct de deskundigheid van uw medewerkers aantonen.

Ook kunt u dan inzichtelijk maken waarop uw werknemers zijn getoetst. Uw medewerker ontvangt een persoonlijk veiligheidscertificaat voor op de werkvloer. Dit is een handig pasje op creditcard formaat.

Wat is het slagingspercentage?

Erg hoog. Doordat wij u ruim van te voren (gratis) de lesmaterialen ter beschikking stellen, kunnen de deelnemers zich goed voorbereiden op de theorie. Het theorie-examen mogen de deelnemers mondeling afleggen aan de hand van een fotopresentatie. Dit theorie-examen vindt 1 op 1 plaats.

 

Ook het (1 op 1) praktijkexamen wordt afgenomen op de eigen werkplek en met het eigen materieel. De deelnemers voelen zich daardoor erg op hun gemak, dat ziet u direct terug in de slagingspercentages.

Service van Logistart

Het reachtruckcertificaat in 1 uur halen is ideaal, aangezien uw werknemers op de eigen werkvloer de reachtruck cursus volgen. Dankzij deze In company training leren uw werknemers met uw eigen materiaal te werk gaan. Daarnaast kost het minder tijd én geld dan het halen van een reachtruck certificaat op een opleidingslocatie.

 

Het 1-uur reachtruck certificaat kan behaald worden vanaf €119,-. Voor extra informatie over de startdatum of over de 1-uur reachtruck certificering kunt u contact opnemen door te bellen naar 072-711 1202. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Klant aan het woord

Wij werken onder andere voor:

 
oiltanking
haribo
forbo
elho
leerdammer
hormann
scania
adecco
nippon
Spie