Reachtruck certificaat in slechts 1 uur

Reachtruck certificaat halen

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode kunnen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend reachtruck certificaat halen.

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Uw werknemer kan na het examen direct weer aan de slag.

+2000 tevreden klanten gingen u reeds voor (onze certificeringen worden onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company).

Belangrijke voordelen voor u als werkgever

Lage kosten- Vraag naar de staffelkorting
Officieel Reachtruckcertificaat- Op de eigen werkplek, in slechts 1 uur
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage
Gratis toegang tot uw eigen klantportal - Volledig overzicht van uw cursisten

Gegarandeerde kwaliteit én digitale rapportage

Onze 1-uurs certificeringen voldoen aan álle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel reachtruck certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

U ontvangt per deelnemer een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer(s) staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers(s) aantonen. Een veilig idee!

Hoe waarderen onze klanten de Logistart 1-uurs certificering?

Deze wijze van certificeren wordt door onze klanten gewaardeerd met 9.1 van 10 sterren, berekend uit 2062 beoordelingen

Veelgestelde vragen over de 1-uurs certificering reachtruck certificaat

Is deze certificering geschikt voor mijn medewerkers?

De Logistart 1-uurs certificering voor reachtruck is geschikt voor álle medewerkers die enige ervaring hebben in het besturen van een reachtruck. Dus zowel voor herhaling als voor medewerkers die nog niet eerder een reachtruck certificaat hebben behaald maar wel regelmatig gebruik maken van een reachtruck.

Wat moeten wij als bedrijf allemaal regelen?

Eigenlijk niet veel, een ruimte om 1 op 1 het theorie-examen af te nemen. Dat kan een kantoortje zijn of een gedeelte van de kantine. Voor het praktijkdeel moeten we gebruik kunnen maken van een goedgekeurde reachtruck en de aanwezige middelen (pallets, gaasboxen o.i.d.). Dat is eigenlijk alles. Oh ja... en een kopje koffie op zijn tijd is ook niet gek.

Krijgen wij behalve de rapportage ook nog een veiligheidscertificaat ?

Jazeker, de rapportage die u van ons ontvangt kunt u bewaren in uw personeelsdossier. Zo kunt u indien nodig altijd direct de deskundigheid van uw medewerkers aantonen.

Ook kunt u dan inzichtelijk maken waarop uw medewerkers zijn getoetst. Uw medewerker ontvangt een persoonlijk veiligheidscertificaat (pasje op creditcard formaat) voor op de werkvloer.

Wat is het slagingspercentage?

Erg hoog. Doordat wij u ruim van te voren de lesmaterialen ter beschikking stellen (gratis) kunnen de deelnemers zich goed voorbereiden op de theorie. Het theorie-examen mogen de deelnemers mondeling afleggen aan de hand van een fotopresentatie.

Ook het praktijkexamen wordt afgenomen op de eigen werkplek en met het eigen materieel. De deelnemers voelen zich daardoor erg op hun gemak, dat zie je direct terug in de slagingspercentages.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Klant aan het woord

Wij werken onder andere voor:

 
scania
Spie
hormann
leerdammer
adecco
elho
oiltanking
haribo
forbo
nippon