Veilig werken met de Orderpicktruck

De orderpicktruck is een gemechaniseerd intern transportmiddel waar veel gebruik van wordt gemaakt in het magazijn of warehouse.

Met name bij het verzamelen van orders en het opslaan van goederen. Volgens de Arbowet mogen hef– en hijsmiddelen alleen worden bediend door medewerkers die daartoe specifieke deskundigheid bezitten.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt 1 dagdeel. U kunt kiezen uit 2 starttijden: van 07.00 – 10.30 óf van 11.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als chauffeur van een orderpicktruck in het bezit te zijn van een orderpicktruck certificaat. Onze orderpicktruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
– Veilig en verantwoord werkzaamheden met een orderpicktruck verrichten
– Het dagelijks onderhoud van de orderpicktruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Klant aan het woord

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)