Veilig werken met de Wiellaadschop of Shovel

Er worden de laatste jaren steeds meer gebruik gemaakt van een wiellaadschop of shovel. Dit is het gevolg van technische ontwikkelingen waardoor er een hele reeks aan kleine laadschoppen leverbaar is.

Hierdoor wordt de wiellaadschop of shovel steeds breder inzetbaar. Volgens de Arbowet mogen hef– en hijsmiddelen alleen worden bediend door personen die daartoe specifieke deskundigheid bezitten.

Na deze opleiding voldoen uw medewerkers aan deze door de Arbowet gestelde eis. Deze opleiding verzorgen wij in company op uw eigen locatie.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt twee dagdelen. Dit is inclusief de theorie- en praktijktoets.

De standaard lestijden van de in company opleidingen zijn van 08.00 – 15.00 uur.
Uitvoering op zaterdagen is mogelijk, zónder extra toeslagen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als bestuurder van een shovel of wiellaadschop in het bezit te zijn van shovel certificaat of certificaat wiellaadschop. Onze certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding

– Veilig en verantwoord met een wiellaadschop of shovel werken
– De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
– Het dagelijks onderhoud van de wiellaadschop of shovel correct uitvoeren

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)

Klant aan het woord