Basisopleiding Reachtruck certificaat

Deveilig werken met de reachtruck Logistart Veiligheidsopleidingenze basisopleiding voor het reachtruck certificaat is specifiek geschikt voor medewerkers die nog geen enkele ervaring in het besturen van een reachtruck hebben. Met verschillende opdrachten zal de cursist worden aangeleerd hoe de reachtruck bestuurd dient te worden.

Aan het eind van de opleiding kan de cursist veilig en verantwoord met de reachtruck rijden en behaalt een officieel reachtruck certificaat met een geldigheid van 5 jaar. 

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze opleiding. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt 2 aaneengesloten dagen. De lestijden zijn van 07.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als reachtruck chauffeur in het bezit te zijn van een reachtruck certificaat. Onze reachtruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Op aanvraag en tegen geringe meerkosten kan er ook gekozen worden voor een CCV-veiligheidsexamen, CCV-vakexamen of een SOG-examen* (petrochemie).

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
- Veilig met een reachtruck werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud van de reachtruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek reachtruck

Klant aan het woord