Herhalingsopleiding Heftruckcertificaat

Heftruck certificaat halen

Deze herhalingopleiding voor het heftruckcertificaat is specifiek geschikt voor medewerkers die in het bezit zijn van een heftruckcertificaat waarvan de geldigheid gaat (is) verlopen. 

Met deze opleiding kunnen zij eenvoudig het heftruckcertificaat verlengen. Deze opleiding bevat speciale oefeningen om de kennis op te frissen. We richten ons op de praktijk én veiligheid.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt een halve dag. U kunt kiezen uit 2 starttijden: van 07.00 – 10.30 óf van 11.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze opleiding. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als heftruckchauffeur in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Onze erkende heftruckcertificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.
De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
- Veilig met een heftruck, EPT en stapelaar werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek heftruck

Klant aan het woord