In company cursus – Basisopleiding basisveiligheid VCA

VCA opleiding Logistart VeiligheidsopleidingenVCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM= Veiligheid, Gezondheid, Milieu). VCA is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving.

Wellicht voeren ook uw medewerkers werkzaamheden uit in risicovolle omgevingen. Na afloop van de basisopleiding VCA van Logistart weten uw medewerkers hoe werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd en hoe de risico’s tot een minimum kunnen worden beperkt. Deze opleiding verzorgen wij in company op uw eigen locatie.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt twee dagdelen.

De standaard lestijden van de in company opleidingen zijn van 08.00 – 15.00 uur.
Aansluitend vindt het examen plaats van: 15.30 - 16.30 uur.

Voordelen van een in company VCA opleiding

- Data, tijden en locatie volledig afgestemd op uw wensen, altijd een maatwerkoplossing dus
- Geen reistijd en reiskosten voor uw medewerkers, u bespaart op uw opleidingskosten
- De opleiding wordt verzorgd op uw eigen locatie, direct aansluitend volgt het examen


Cursusinformatie

Met het VCA diploma laat de deelnemer zien dat hij of zij de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. Dit geeft aan dat men veilig kan werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van zichzelf en anderen. VCA certificaten hebben een geldigheidsduur van 10 jaar.

Ook geschikt voor VCA-VOL

Deze opleiding is door het toevoegen van een aantal extra onderdelen ook uitstekend geschikt voor medewerkers die een diploma VCA voor leidinggevenden (VOL) moeten halen

Klant aan het woord