Dé specialist in reachtruck opleidingen voor het reachtruck certificaat

Kies uit ons uitgebreide aanbod aan reachtruck opleidingen voor het halen van het reachtruckcertificaat, veilig werken en herhalingsopleidingen. Te volgen op 19 opleidingslocaties door geheel Nederland of In company op uw eigen bedrijf. Zakelijke klant?, kijk dan in ieder geval naar de unieke 1-uurs certificering.

Aanbevolen voor cursisten met veel ervaring

Aanbevolen voor cursisten met weinig of geen ervaring

Reachtruck opleiding voor uw personeel, een goede keuze

Wanneer er veel gewerkt wordt met reachtrucks binnen uw onderneming, dan is de reachtruck opleiding eigenlijk onmisbaar. Deze ‘kleinere heftruck’ heeft een enorm bereik en is erg wendbaar, en juist dat vereist kennis rond de veiligheid en de werking van deze handige machines in het magazijn. Met de reachtruck opleidingen van Logistart weet u altijd zeker dat uw personeel optimaal in staat is om met de machines te werken.

Het certificaat na een reachtruck opleiding is vijf jaar geldig. Bij Logistart vindt u ook mogelijkheden om de certificaten te verlengen.

Reachtruck opleiding: niet verplicht maar wel erg handig

De reachtruck opleiding is niet verplicht binnen uw onderneming. Dat betekent echter geenszins dat het zinloos is. Na de reachtruck opleiding wordt uw personeel namelijk voorzien van een certificaat. Dit certificaat is handig wanneer de inspectie wil dat u aantoont dat uw personeel capabel genoeg is om de machines te besturen. Ook bij ongevallen is dit praktisch, omdat de inspectie en verzekering willen dat u bewijst dat het persoon de reachtrucks kan besturen. Met de reachtruck opleiding is dat geen enkel probleem.

Reachtruck opleidingen voor iedereen

Bij Logistart kan iedereen een reachtruck opleiding volgen en afronden. We hebben speciale 1-uurs certificeringtrajecten voor de mensen met veel ervaring. Deze kunnen alleen in company afgelegd worden. Voor mensen zonder ervaring hebben we complete basisopleidingen voor de reachtruck en zelfstudieprogramma’s met het oog op de theoretische kant. Weet u niet welke reachtruck opleiding het beste bij u past of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste opleidingen voor uw personeel? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u namelijk graag verder. U kunt ons bellen op 072 711 12 02. Mailen kan ook: info@logistart.nl, al kunt u natuurlijk ook het contactformulier op de website gebruiken.