Veilig werken met de hoogwerker in 1 dagdeel

Hoogwerker cursusDe cursus veilig werken met de hoogwerker is bedoeld voor medewerkers die gebruik maken van hoogwerkers of daarvan gebruik willen gaan maken.

Zij die willen voldoen aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars de cursus veilig werken met de hoogwerker volgen en het certificaat behalen.

Duur van de hoogwerker cursus

De kandidaten worden getraind in het bedienen van 3 categorieën hoogwerker. De statische boom hoogwerker (1B), mobiele verticale hoogwerker (3A) en de mobiele boom hoogwerker (3B).

De totale opleidingsduur van de hoogwerker cursus bedraagt één dagdeel. U kunt kiezen uit 2 starttijden: van 07.00 – 10.30 óf van 11.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Hoogwerker cursusinformatie

De hoogwerker cursus wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Slaagt de cursist voor beide examens, dan ontvangt hij of zij het Logistart hoogwerker certificaat. Dit certificaat (ook wel hoogwerkerdiploma genoemd) heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze hoogwerker cursus:
– Veilig en verantwoord met een hoogwerker werken.
– Het dagelijks onderhoud van de hoogwerker nauwkeurig en correct uitvoeren.

Download hier uw lesboek

Lesboek hoogwerker

Klant aan het woord