Hoogwerker certificaat verlengen in slechts 1 dagdeel

De herhalingsopleiding hoogwerker is bedoeld voor medewerkers die gebruik maken van hoogwerkers en hun eerder behaalde certificaat willen verlengen.

Zij die willen voldoen aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars kunnen met de herhalingsopleiding hoogwerker het hoogwerker certificaat opnieuw behalen.

 

Duur van de opleiding

De kandidaten worden getraind in het bedienen van 3 categorieën hoogwerker. De statische boom hoogwerker (1B), mobiele verticale hoogwerker (3A) en de mobiele boom hoogwerker (3B).

De totale opleidingsduur bedraagt één dagdeel. U kunt kiezen uit 2 starttijden: van 07.00 – 10.30 óf van 10.30 – 15.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

De opleiding voor het hoogwerker certificaat wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Slaagt de cursist voor beide examens, dan ontvangt hij of zij het Logistart hoogwerker certificaat. Dit hoogwerker certificaat (ook wel hoogwerkerdiploma genoemd) heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
– Veilig en verantwoord met een hoogwerker werken.
– Het dagelijks onderhoud van de hoogwerker nauwkeurig en correct uitvoeren.

Download hier uw lesboek

Lesboek hoogwerker

Klant aan het woord