Dé specialist in heftruck opleidingen voor het heftruckcertificaat

Kies uit ons uitgebreide aanbod aan heftruck opleidingen voor het halen van het heftruckcertificaat, veilig werken en herhalingsopleidingen. Volg een heftruck cursus op één van onze 23 opleidingslocaties door geheel Nederland of in company op uw eigen bedrijf. Zakelijke klant?, kijk dan in ieder geval naar de unieke 1-uurs certificering.

Aanbevolen voor cursisten met veel ervaring

Aanbevolen voor cursisten met weinig of geen ervaring

Heftruck opleiding op locatie of in company

Een heftruck opleiding nodig voor de mensen binnen uw bedrijf? Geen probleem, bij Logistart kunt u direct kiezen voor een opleiding van een uur, zodat u de werknemers nooit lang kwijt bent. Met een heftruck opleiding voor alle mensen die regelmatig op een heftruck zitten binnen uw bedrijf, kiest u voor veiligheid en betere resultaten op de werkvloer. Wij denken graag met u mee in oplossingen, zoals een heftruck opleiding op één van de 19 locaties in Nederland, of uiteraard een opleiding die we in company regelen zodat uw personeel gewoon weer aan het werk kan na de cursus.

Waarom is een heftruck opleiding zo belangrijk?

De arbeidswetgeving schrijft voor dat u als ondernemer moet zorgen voor een veilige werkplek voor al uw personeel. De kans is groot dat veel mensen binnen uw bedrijf al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat, maar de kans is nog groter dat er regelmatig mensen op de trucks zitten die het geleerd hebben van iemand binnen uw bedrijf. Geen probleem natuurlijk, tenzij er verkeerde dingen aangeleerd zijn. Of stappen overgeslagen zijn, omdat de ervaren heftruckbestuurder zich hier niet meer bewust van is.

Met een heftruck opleiding voor alle mensen die regelmatig op een heftruck zitten, weet u 100% zeker dat alle mensen over de kennis en ervaring beschikken om de heftrucks in uw magazijnen goed en veilig te bedienen. Dat is niet alleen een veilig idee, het is ook praktisch wanneer er inspectie komt. Of wanneer er sprake is van een ongeval of ongeluk, waarbij claims gelegd kunnen worden op uw bedrijf of de medewerkers. Kunt u aantonen dat iedereen over de juiste papieren beschikt, dan staat u altijd sterk in uw schoenen.

Betere werkomstandigheden: meer gedaan krijgen

Wanneer iedereen de heftrucks kan bedienen, optimaliseert u de processen binnen uw onderneming. Er hoeft niet meer gezocht te worden naar iemand die wel een heftruck opleiding genoten heeft bij het laden of lossen. Iedereen weet precies hoe de trucks bediend moeten worden en waar zij rekening mee moeten houden. De heftruck opleiding kost slechts een uur, en met alle tijdwinst heeft u de opleiding binnen de kortste keren terugverdiend omdat het werk een stuk sneller verricht kan worden. Zelfs met alle veiligheidsmaatregelen, want daarmee worden ongelukken voorkomen.

Altijd een heftruck opleiding die bij u past

Logistart is dé specialist op het gebied van heftruckopleidingen in Nederland. Bij ons vindt u daarom verschillende opleidingen die direct ingezet kunnen worden voor uw personeel. We hebben 23 opleidingslocaties in Nederland, én kunnen daar 24 van maken wanneer de heftruck opleiding in company gedaan moet worden. De cursussen duren een uur, een dagdeel of een volledige dag, afhankelijk van de optie die u kiest. De 1-uur heftruck opleiding is het meest gekozen. De 1-dag cursus is uiteraard bedoeld voor de mensen die weinig ervaring en aanleg hebben. Ook zij kunnen op deze manier voordelig hun heftruckcertificaat halen. Daarnaast bieden we ook basisopleidingen aan, zodat al uw werknemers veilig kunnen werken met de heftrucks.

Aan de slag met de heftruckopleidingen

Wilt u ook een veilige werkplek, met zelfverzekerde werknemers die exact weten hoe zij met de heftruck om moeten gaan tijdens het werk? Neem dan vandaag nog contact met ons op, of boek de heftruck opleiding direct online. In het overzicht ziet u direct de mogelijke startdata, zodat u exact weet wanneer uw personeel kan beginnen. Heeft u vragen of wilt u dat wij met u meekijken naar de juiste opleiding(en) voor uw werknemers? Mail ons dan op info@logistart.nl of bel naar 072 711 12 02, onze medewerkers zitten klaar om u verder te helpen.