elho 1-uurscertificering 2Heftruckcertificaat halen in 1 uur.  

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur! een officieel erkend heftruckcertificaat. 

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf en nemen in 1 uur p.p het examen af. Uw werknemer kan na het examen direct weer aan de slag. Dit is al mogelijk vanaf 1 deelnemer. Ook op zaterdag en door geheel Nederland

De voordelen voor u als werkgever

Officieel Heftruckcertificaat - in slechts 1 uur, op de eigen werkplek
Lage kosten - All-in tarieven, géén extra kosten of toeslagen
Betrouwbaar én Hoge kwaliteit - Verkozen tot Beste Opleider van Nederland!
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage

U ontvangt van ons het lesmateriaal helemaal gratis. Ook de kosten van de veiligheidscertificaten zijn inclusief. U hoeft dus géén aanvullende kosten te maken.

Zo werkt het: in 3 simpele stappen

Stap 1

Wij overleggen met u wat de meest geschikte datum is voor het afnemen van de examens. U meldt uw medewerkers aan met het aanmeldformulier. Dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging én het lesmateriaal.

Stap 2

Uw medewerkers kunnen zich voorbereiden op het examen door het lesboek door te nemen. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Uw medewerkers hebben waarschijnlijk al enige ervaring met de heftruck dus de meeste stof is reeds bekend.

Stap 3

Onze examinator komt langs op uw bedrijf en neemt de examens af. De theorietoets is mondeling (eenvoudiger) en de praktijktoets volledig toegespitst op  de werkzaamheden binnen úw bedrijf. 

Wat vinden onze cursisten

De zekerheden van onze 1-uurs certificering

 Unieke examenmethode

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur per persoon! een landelijk erkend heftruckcertificaat.

Wij komen langs op uw bedrijf (Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon) en nemen het theorie-examen af (mondeling), direct gevolgd door een praktijktoets.

 

 All-in tarieven

U ontvangt van ons het lesmateriaal helemaal gratis. Ook de kosten van de veiligheidscertificaten zijn inclusief evenals de reiskosten van de examinator. U hoeft dus geen aanvullende kosten meer te maken.

Zo bespaart u niet alleen op uw opleidingkosten maar ook op loon- en verleturen. Dus vraag snel uw offerte aan en zie wat ú gaat besparen.

 Officieel heftruckcertificaat

Onze 1-uurs certificering voor het heftruck certificaat voldoet aan álle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel heftruckcertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

 Gratis rapportage

U ontvangt pér deelnemer gratis een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers aantonen. Een veilig idee!

Veelgestelde vragen

Vraag: Is deze certificering geschikt voor mijn medewerkers?

Antwoord: de Logistart 1-uurs certificering is geschikt voor álle medewerkers die enige ervaring hebben in het besturen van een heftruck. Dus zowel voor herhaling als voor medewerkers die nog niet eerder een certificaat hebben behaald maar wel regelmatig gebruik maken van een heftruck.

Vraag: Wat moeten wij als bedrijf allemaal regelen?

Antwoord: Eigenlijk niet veel, een ruimte om 1 op 1 het theorie-examen af te nemen. Dat kan een kantoortje zijn of een gedeelte van de kantine. Voor het praktijkdeel moeten we gebruik kunnen maken van een goedgekeurde heftruck en de aanwezige middelen (pallets, gaasboxen o.i.d.). Dat is eigenlijk alles. Oh ja... en een kopje koffie op zijn tijd is ook niet gek.

Vraag: Wat is het slagingspercentage?

Antwoord: Erg hoog, momenteel 98%. Doordat wij u ruim van te voren de lesmaterialen ter beschikking stellen kunnen de deelnemers zich goed voorbereiden op de theorie. Het theorie-examen mogen de deelnemers mondeling afleggen aan de hand van een fotopresentatie.

Ook het praktijkexamen wordt afgenomen op de eigen werkplek en met het eigen materieel. De deelnemers voelen zich daardoor erg op hun gemak en dat zie je terug in de slagingspercentages.

Vraag: Krijgen wij behalve de rapportage ook nog een veiligheidscertificaat ?

Antwoord: Jazeker, de rapportage die u van ons ontvangt kunt u bewaren in uw personeelsdossier. Zo kunt u indien nodig altijd direct de deskundigheid van uw medewerkers aantonen.

Ook kunt u dan inzichtelijk maken waarop uw medewerkers zijn getoetst. Uw medewerker ontvangt een persoonlijk veiligheidscertificaat (pasje op creditcard formaat) voor op de werkvloer.

Verkozen tot beste opleider van Nederland!

Logistart Beste opleider van Nederland 2015

klantenvertellen

 

springest

Wij scoren 9.1 van 10 sterren, berekend uit 1905 reviews van klanten.

Begin vandaag nog met besparen en vraag snel uw geheel vrijblijvende offerte aan

Liever even bellen? dat kan ook: 072 - 711 1202 Wij helpen u graag verder!

Enkele tevreden opdrachtgevers

 
oiltanking
haribo
forbo
elho
leerdammer
adecco
nippon
scania
Spie
hormann