Heftruck certificaat halen in slechts 1 uur

Heftruck certificaat behalen

Met onze unieke examenmethode halen uw medewerkers op de eigen werkplek in slechts 1 uur een officieel erkend heftruck certificaat. Deze heftruck cursus is speciaal ontwikkeld voor werknemers die al veel ervaring hebben met het rijden op een heftruck maar nog geen officiële certificering op zak hebben of op herhaling moeten.

Voor deze heftruckchauffeurs is het onnodig om veel geld en tijd te steken in langdurige heftruckopleidingen. Daarom heeft Logistart voor deze chauffeurs de 1-uurs heftruck certificering ontwikkeld.

De voordelen voor ú als werkgever

Officieel Heftruck certificaat - in slechts 1 uur, op de eigen werkplek
Lage kosten - All-in tarieven, géén extra kosten of toeslagen
Betrouwbaar én Hoge kwaliteit - Verkozen tot Beste Opleider van Nederland!
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Besparing van geld en tijd

U bespaart enorm veel tijd én geld. Wij komen langs bij uw bedrijf en nemen in 1 uur per persoon het examen af. Uw werknemers kunnen na het examen direct weer aan de slag. Dit is al mogelijk vanaf 1 deelnemer. Ook op zaterdag en door geheel Nederland. U ontvangt van ons het lesmateriaal helemaal gratis. Ook de kosten van de veiligheidscertificaten zijn inclusief. Daarom hoeft dus géén aanvullende kosten te maken.

Is een certificaat verplicht?

Als uw medewerkers binnen uw organisatie heftrucks besturen is een heftruck certificaat niet wettelijk verplicht of nodig. Maar er mag ook niet zomaar gereden mag worden op gevaarlijke machines als een heftruck. De werkgever is verantwoordelijk voor het opleidingsniveau van de chauffeurs. En met een certificaat kan er worden aangetoond dat er een deskundige opleiding is geweest. Na een incident, is het laatste waar u zich mee bezig wilt houden namelijk een discussie met de verzekering over de gegeven instructies. Let dus altijd op de geldigheid van het certificaat.

Heftruck certificaat halen bij Logistart

Naast dat een chauffeur met een geldig heftruckcertificaat van Logistart goed verzekerd is, heeft hij of zij ook geleerd om veilig en efficiënt te werken. Doordat de chauffeur nu veilig te werk gaat is de veiligheid van de chauffeur zelf en zijn collega’s beter gegarandeerd. Daarnaast zal een chauffeur ook efficiënter werken. Doordat hij of zij na deze cursus beter kan insturen, wordt er in de praktijk meer tijd bespaard. Wanneer de heftruck meteen netjes voor de stelling staat, kan de tijd die voorheen naar corrigeren ging nu naar iets anders. Dit scheelt veel tijd en daardoor gaat de productiesnelheid omhoog.

Wat kost een certificaat van Logistart?

Bent u benieuwd naar de kosten van een heftruck certificaat? De kosten voor het behalen van een certificaat zijn afhankelijk van de ervaring van uw medewerker(s). Hebben zij al veel ervaring met het rijden op een heftruck maar nog geen certificering op zak of moeten zij op herhaling? Dan adviseren wij u de 1-uurs Heftruck certificering. Het voordeel van deze cursus is, zoals de naam al zegt, dat uw medewerkers binnen een uur hun certificaat op zak hebben. Bij weinig tot geen ervaring is de beste keus een opleiding, zoals de cursus Veilig Werken met de Heftruck.

Hoe werkt de 1-uurs certificering: in 3 simpele stappen

Stap 1

Wij overleggen met u wat de meest geschikte datum is voor het afnemen van de examens. U meldt uw medewerkers aan met het aanmeldformulier. Dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging én het lesmateriaal.

Stap 2

Uw medewerkers kunnen zich voorbereiden op het examen door het lesboek door te nemen. Dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Uw medewerkers hebben waarschijnlijk al enige ervaring met de heftruck dus de meeste stof is reeds bekend.

Stap 3

Onze examinator komt langs op uw bedrijf en neemt de examens af. De theorietoets is mondeling (eenvoudiger) en de praktijktoets volledig toegespitst op  de werkzaamheden binnen úw bedrijf.

 Unieke examenmethode

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode halen uw medewerkers in slechts 1 uur per persoon! een landelijk erkend certificaat.

Wij komen langs op uw bedrijf (Dit is al mogelijk vanaf 1 persoon) en nemen het theorie-examen af (mondeling), direct gevolgd door een praktijktoets.

 

 All-in tarieven

U ontvangt van ons het lesmateriaal helemaal gratis. Ook de kosten van de veiligheidscertificaten zijn inclusief evenals de reiskosten van de examinator. U hoeft dus geen aanvullende kosten meer te maken.

Zo bespaart u niet alleen op uw opleidingkosten maar ook op loon- en verleturen. Dus vraag snel uw offerte aan en zie wat ú gaat besparen.

 Officieel heftruckcertificaat

Onze 1-uurs certificering voor het heftruck certificaat voldoet aan álle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel heftruckcertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

 Gratis rapportage

U ontvangt pér deelnemer gratis een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers aantonen. Een veilig idee!

Veelgestelde vragen over de 1-uurs certificering heftruck

Vraag: Is deze certificering geschikt voor mijn medewerkers?

Antwoord: de Logistart 1-uurs certificering is geschikt voor álle medewerkers die enige ervaring hebben in het besturen van een heftruck. Dus zowel voor herhaling als voor medewerkers die nog niet eerder een certificaat hebben behaald maar wel regelmatig gebruik maken van een heftruck.

Vraag: Wat moeten wij als bedrijf allemaal regelen?

Antwoord: Eigenlijk niet veel, een ruimte om 1 op 1 het theorie-examen af te nemen. Dat kan een kantoortje zijn of een gedeelte van de kantine. Voor het praktijkdeel moeten we gebruik kunnen maken van een goedgekeurde heftruck en de aanwezige middelen (pallets, gaasboxen o.i.d.). Dat is eigenlijk alles. Oh ja... en een kopje koffie op zijn tijd is ook niet gek.

Vraag: Wat is het slagingspercentage?

Antwoord: Erg hoog. Doordat wij u ruim van te voren de lesmaterialen ter beschikking stellen kunnen de deelnemers zich goed voorbereiden op de theorie. Het theorie-examen mogen de deelnemers mondeling afleggen aan de hand van een fotopresentatie.

Ook het praktijkexamen wordt afgenomen op de eigen werkplek en met het eigen materieel. De deelnemers voelen zich daardoor erg op hun gemak en dat zie je terug in de slagingspercentages.

Vraag: Krijgen wij behalve de rapportage ook nog een veiligheidscertificaat ?

Antwoord: Jazeker, de rapportage die u van ons ontvangt kunt u bewaren in uw personeelsdossier. Zo kunt u indien nodig altijd direct de deskundigheid van uw medewerkers aantonen.

Ook kunt u dan inzichtelijk maken waarop uw medewerkers zijn getoetst. Uw medewerker ontvangt een persoonlijk veiligheidscertificaat (pasje op creditcard formaat) voor op de werkvloer.

Logistart Beste opleider van Nederland 2015

klantenvertellen

 

springest

Wij scoren 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 reviews van klanten.

Begin vandaag nog met besparen en vraag snel uw geheel vrijblijvende offerte aan

Liever even bellen? dat kan ook: 072 - 711 1202 Wij helpen u graag verder!

Wat vinden onze cursisten

Enkele tevreden opdrachtgevers

 
leerdammer
Spie
nippon
hormann
haribo
elho
scania
forbo
adecco
oiltanking