Veilig werken met de elektrotrekker

Een onderneming is in het kader van de Arbowet verplicht haar werknemers grondig te laten instrueren, ook met betrekking tot intern transportmiddelen.

Dit geldt ook voor medewerkers die werken met een elektrotrekker.

Zo verhoogt u niet alleen de veiligheid binnen uw bedrijf maar ook de productiviteit van uw medewerkers. Deze opleiding verzorgen wij in company op uw eigen locatie.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt afhankelijk van de ervaring van uw medewerkers één of twee dagdelen. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

De standaard lestijden van de in company opleidingen zijn van 08.00 – 15.00 uur.
Uitvoering op zaterdagen is mogelijk, zónder extra toeslagen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

De basisopleiding voor het elektrotrekker certificaat wordt afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Slaagt de cursist voor beide examens, dan ontvangt hij of zij het officiële elektrotrekker certificaat. Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als elektrotrekker chauffeur in het bezit te zijn van een elektrotrekker certificaat. Onze elektrotrekker certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding

– Veilig en verantwoord met een elektrotrekker werken
– De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
– Het dagelijks onderhoud van de zijlader correct uitvoeren

Klant aan het woord

dfsfsfsff