Een hoogwerker certificaat in 1 uur

Hoogwerker certificaatVeilig werken op hoogte of langs de weg werken met een hoogwerker? Na een hoogwerker training van Logistart weet u hoe u veilig moet werken met een hoogwerker. Door het volgen van de Logistart hoogwerker opleiding heeft u na 1 uur al een hoogwerker certificaat.

In company training inclusief certificaat hoogwerker

De Logistart hoogwerker opleiding, inclusief certificaat, bieden we aan als in company training. Hierdoor wordt werken met een hoogwerker voor al uw medewerkers in één keer mogelijk. Uw medewerkers leren dan gelijk werken met uw type hoogwerker, waardoor het werken op hoogte daarna gelijk vertrouwd voelt. Natuurlijk kunnen we u ook helpen bij een herhalingscursus hoogwerker op locatie.

Service van Logistart

U kunt gemakkelijk bij ons een offerte aanvragen om uw hoogwerker certificaat te behalen of u kunt ook gezamenlijk met uw collega’s een hoogwerker in company training aanvragen. U kunt ook direct contact opnemen voor meer informatie! Voor hoogwerker cursussen bent u bij Logistart altijd aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook bij ons een heftruck opleiding, reachtruck opleiding en nog veel meer opleidingen volgen.

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode certificeren wij uw medewerkers op de eigen werkplek in slechts 1 uur! U bespaart veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf, nemen het examen af en uw werknemer kan direct weer aan de slag. Honderden tevreden klanten gingen u reeds voor.

Gegarandeerde kwaliteit én digitale rapportage

Onze 1-uurs certificeringen voldoen aan álle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel hoogwerker certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

U ontvangt per deelnemer een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer(s) staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers(s) aantonen. Een veilig idee!

Hoe waarderen onze klanten de Logistart 1-uurs certificering?

Deze wijze van certificeren wordt door onze klanten gewaardeerd met 9.2 van 10 sterren, berekend uit 1973 beoordelingen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Klant aan het woord

Wij werken onder andere voor:

 
scania
Spie
nippon
hormann
elho
leerdammer
oiltanking
adecco
haribo
forbo