Hoogwerker certificaat in slechts 1 uur

Hoogwerker cursus

Met de door ons ontwikkelde unieke examenmethode certificeren wij uw medewerkers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!.

U bespaart veel tijd én geld. Wij komen langs op uw bedrijf, nemen het examen af en uw werknemer kan direct weer aan de slag. Honderden tevreden klanten gingen u reeds voor.

Belangrijke voordelen voor u als werkgever

Lage kosten - Meerdere deelnemers? vraag naar de staffelkorting
Officieel Hoogwerker certificaat - Erkend certificaat, in slechts 1 uur behaald
Uitstekende kwaliteit - Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1!
Gratis lesmateriaal - Geen kosten voor lesboeken
ARBO en inspectie - U voldoet direct aan de eisen van ARBO en inspectie SZW
Gratis digitale rapportage - U ontvangt pér deelnemer een digitale rapportage
Gratis toegang tot uw eigen klantportal - Volledig overzicht van uw cursisten

Gegarandeerde kwaliteit én digitale rapportage

Onze 1-uurs certificeringen voldoen aan álle eisen gesteld door de Arbowet, CCV en inspectie SZW. Uw werknemer ontvangt een officieel hoogwerker certificaat met een geldigheid van 5 jaar.

U ontvangt per deelnemer een uitgebreide digitale rapportage waarin de vaardigheden van uw werknemer(s) staan beschreven. Zo kunt u altijd de deskundigheid van uw werknemers(s) aantonen. Een veilig idee!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf?

Bekijk de video met een korte uitleg over de 1-uurs certificering en vraag daarna snel uw geheel vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantooruren even bellen kan uiteraard ook: 072-7111202. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Klant aan het woord

Wij werken onder andere voor:

 
Spie
hormann
oiltanking
scania
leerdammer
adecco
nippon
forbo
haribo
elho
 Het hoogwerker certificaat: onmisbaar binnen uw onderneming

Wanneer er met hoogwerkers gewerkt wordt binnen uw onderneming, dan is het hoogwerker certificaat onmisbaar. Werken met een hoogwerker vereist namelijk kennis van de wetgeving, de regels en de hoogwerker zelf. Het is niet iets dat iemand zichzelf aan kan leren. Met de cursussen voor het hoogwerker certificaat kunnen al uw medewerkers een certificaat halen, waardoor zij gewoon veilig en optimaal aan het werk kunnen gaan.

Is het hoogwerker certificaat verplicht?

Technisch gezien niet, maar hier zitten aardig wat haken en ogen aan. De wetgeving schrijft namelijk voor dat u als werkgever moet zorgen voor een veilige werkomgeving, waarbij alleen competente mensen machines en apparatuur bedienen. Hoewel het hoogwerker certificaat niet verplicht is, is dit wel dé manier om aan te tonen dat het bedrijf niet aansprakelijk gesteld kan worden bij een ongeval. En tijdens een inspectie kunt u gemakkelijk aantonen dat u er alles aan gedaan heeft om de mensen te voorzien van de juiste informatie en kennis. Het hoogwerker certificaat is daarmee een belangrijke factor wanneer er binnen uw bedrijf gewerkt wordt met hoogwerkers.

Hoogwerker certificaat halen binnen 1 uur

Wilt u een veilige en zekere werkplek kunnen garanderen, maar ligt er tegelijkertijd nog veel werk dat gedaan moet worden? Geen probleem. Wij bieden namelijk cursussen van 1 uur aan, die direct in company gedaan kunnen worden. Heeft u mensen op de vloer die een hoogwerker certificaat nodig hebben en die genoeg ervaring hebben om direct in te stappen? Dan kunnen zij direct beginnen. Een uur later zijn deze mensen alweer inzetbaar voor uw bedrijf, alleen dan met een hoogwerker certificaat zodat u goed ingedekt bent en deze medewerker optimaal aan het werk kan met de hoogwerker.

Hoe lang is het hoogwerker certificaat geldig?

Het hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig. Daarna kan een herhaling afgelegd worden, waarna de geldigheid van het certificaat verlengd wordt. We raden u wel aan om uw mensen regelmatig gebruik te laten maken van de hoogwerkers, om de kennis zo paraat te houden. Wanneer bepaalde mensen jarenlang niet op een hoogwerker werken en dan ineens hiermee aan de slag moeten, kan het lastiger zijn om weer in het zadel te komen.

Kunnen onervaren mensen ook een hoogwerker certificaat halen?

Ja, bij Logistart kan iedereen een certificaat halen voor een hoogwerker, heftruck en andere apparatuur en machines op de werkvloer. We hebben snelcursussen, maar deze zijn geschikt voor de mensen die wel ervaring hebben. Heeft u meerdere mensen binnen uw bedrijf die minder ervaring hebben en die wel belang hebben bij een hoogwerker certificaat? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een cursus op een van de 19 trainingslocaties, of een in company cursus zodat uw personeel direct een hoogwerker certificaat kan halen.

Gecertificeerd binnen een uur, hoe kan dat?

Wij hebben zelf een examenmethode ontwikkeld waardoor wij uw medewerkers binnen een uur kunnen voorzien van een hoogwerker certificaat. Op die manier bespaart u tijd en geld – en weet u zeker dat u veilige werkomstandigheden aan kunt bieden aan al uw personeelsleden. Uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen, want u krijgt staffelkorting wanneer u meerdere mensen tegelijkertijd laat certificeren. U betaalt niet extra voor lesmateriaal en wij zorgen ervoor dat u direct een digitaal rapport per medewerker ontvangt, zodat u bij de ARBO en SZW aan kunt tonen dat u alle richtlijnen opgevolgd heeft.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, de mogelijkheden of wilt u direct een hoogwerker certificering aanvragen voor uw personeel? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Mail ons op info@logistart.nl of bel naar 072 711 12 02, onze medewerkers zitten klaar om u verder te helpen.