veilig werken met de reachtruck Logistart VeiligheidsopleidingenDeze reachtruck opleiding is bedoeld voor cursisten die een reachtruck besturen en al over enige ervaring beschikken.

Chauffeurs die willen voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars kunnen met deze opleiding snel en voordelig het reachtruck certificaat (ook wel reachtruck diploma genoemd) halen.

U ontvangt van ons vooraf het lesmateriaal, dit dient u zelf door te nemen. Bij aanvang van de opleiding doet u theorie examen..

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze opleiding. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt één dag. De lestijden zijn van: 07.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant?, bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als reachtruckchauffeur in het bezit te zijn van een reachtruck certificaat. Onze reachtruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Op aanvraag en tegen geringe meerkosten kan er ook gekozen worden voor een CCV-veiligheidsexamen, CCV-vakexamen.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
- Veilig met een reachtruck werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud van de heftruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek reachtruck

Klant aan het woord

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)