Moet u werkzaamheden met een heftruck uitvoeren?

U bent bijvoorbeeld operator, productie-, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur. Het is belangrijk om dan een heftruckcertificaat in uw bezit te hebben.

Kies uit ons uitgebreide aanbod aan heftruck opleidingen voor het halen van het heftruckcertificaat, veilig werken en herhalingsopleidingen. Te volgen op 19 opleidingslocaties door geheel Nederland of In company op uw eigen bedrijf. Zakelijke klant?, kijk dan in ieder geval naar de unieke 1-uurs certificering.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren 9.2 van 10 sterren, berekend uit 1973 reviews van klanten (onafhankelijk beoordeeld door The feedback Company).

Waarom een Heftruck certificaat halen?

Er gebeuren ieder jaar nog steeds te veel ongevallen met heftrucks of reachtrucks. Per jaar komen gemiddeld 200 meldingen van ernstige ongevallen bij de Arbeidsinpectie (AI) binnen. Het gemiddeld aantal dodelijke slachtoffers ligt al enige jaren op acht per jaar en elk jaar melden zich 1700 slachtoffers op de spoedeisende hulp na een ongeval met een heftruck of reachtruck.

Het heftruckcertificaat is van belang voor iedereen die gaat werken met een heftruck. Uit de praktijk blijkt dat ook ervaren chauffeurs nog veel leren in de opleiding. Met een heftruckcertificaat leert u veilig omgaan met de heftruck en met de lading, waarmee u schade bij het laden of lossen voorkomt, maar ook persoonlijke ongelukken. De werkplek wordt hiermee een stuk veiliger, én u voldoet aan de eisen van de ARBO en inspectie SZW.