Heftruckcertificaat halen

Bent u operator, productie-, magazijnmedewerker of vrachtwagenchauffeur? Dan is het belangrijk om een heftruckcertificaat in bezit te hebben. Door een heftruckcertificaat te halen, weet u hoe u veilig met de heftruck moet werken. Zelfs als u al veel ervaring heeft, kan de heftruck cursus erg leerzaam zijn. Wij merken vaak dat ervaren chauffeurs nog veel opsteken tijdens de cursus. Tijdens onze heftruck training leert u veilig omgaan met de heftruck en lading, zodat u schade en ongelukken kunt voorkomen.

Bekijk ons uitgebreid aanbod aan heftruck opleidingen voor het halen van het heftruckcertificaat, veilig werken cursus en/of herhalingsopleidingen. Te volgen op 19 opleidingslocaties door geheel Nederland of In company op uw eigen bedrijf. Zakelijke klant?, kijk dan in ieder geval naar de unieke 1-uurs certificering.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 reviews van klanten (onafhankelijk beoordeeld door The feedback Company).

Waarom moet u een heftruckcertificaat halen?

Een heftruckcertificaat halen is van van belang voor iedereen die gaat werken met een heftruck. Een heftruckcertificaat halen is niet wettelijk verplicht, maar toch willen veel werkgevers dat hun personeel gecertificeerd is. Waarom?

  1. De werkplek wordt hiermee een stuk veiliger, én u voldoet aan de eisen van de ARBO en inspectie SZW.
  2. In het geval van ongelukken kan de werkgever aan de verzekering en inspectie aantonen dat de bestuurder van de heftruck gecertificeerd is.

 

Er gebeuren ieder jaar nog steeds te veel ongevallen met heftrucks of reachtrucks. Per jaar komen gemiddeld 200 meldingen van ernstige ongevallen bij de Arbeidsinpectie (AI) binnen. Het gemiddeld aantal dodelijke slachtoffers ligt al enige jaren op acht per jaar en elk jaar melden zich 1700 slachtoffers op de spoedeisende hulp na een ongeval met een heftruck of reachtruck. Door een heftruckcertificaat te halen, leert u veilig omgaan met de heftruck en voldoet u aan de eisen van de ARBO en inspectie SZW.

 

Wilt u uw heftruckcertificaat halen? Bekijk dan onderstaand ons uitgebreide aanbod aan heftruck opleidingen voor het halen van het heftruckcertificaat, veilig en efficiënt werken cursus en/of herhalingsopleidingen.

 

Een heftruckcertificaat kunt u halen op één van onze 19 opleidingslocaties door heel Nederland, maar wij bieden ook InCompany cursussen aan bij uw eigen bedrijf.

 

Onze verschillende soorten heftruck cursussen

Welke heftruck cursus past bij u?

 

Ik ben particulier zonder ervaring

Dan adviseren wij de Basisopleiding Heftruck.

Ik ben particulier met ervaring

Als u al veel ervaring heeft of al eerder een certificaat gehaald heeft, adviseren wij de training Herhalingscursus Heftruck.

 

Ik ben werknemer zonder ervaring

Voor bedrijven hebben wij twee soorten cursussen: Basisopleiding werken met de Heftruck

en InCompany Veilig werken met de Heftruck. Voordeel van de InCompany heftruck cursus is dat uw werknemer al leert werken met uw type heftruck.

 

Ik ben werknemer met ervaring

Wanneer u als werknemer al wel ervaring heeft, maar nog geen certificaat, adviseren wij de cursus InCompany 1-uurs certificering heftruck.

 

Bovenstaande cursussen zijn nog maar een greep uit ons brede aanbod. Wij bieden namelijk nog veel meer heftruck opleidingen aan, ook in combinatie met de reachtruck opleidingen. Bekijk alle opleidingen om het heftruckcertificaat te halen. Op deze pagina vindt u ook de kosten voor het heftruckcertificaat halen.

 

Service van Logistart

Een heftruckcertificaat halen, kunt u al binnen één dag. Het certificaat is vervolgens 5 jaar geldig, waardoor u 5 jaar veilig kunt werken.

 

Wilt u extra informatie? Neem dan gerust contact op door ons te bellen op 072-711 1202. U kunt ook altijd een offerte vragen. Voor heftruck en reachtruck cursussen bent u bij Logistart altijd aan het juiste adres.