Veilig werken met de Reachtruck cursus

Reachtruck cursusDe veiligheid binnen uw bedrijf verhogen en uw bedrijfsrisico’s inperken: de cursus veilig werken met de reachtruck van Logistart Veiligheidsopleidingen is hier uitermate geschikt voor.

Hiermee voldoet u als werkgever aan de eisen van de Arbowet om uw werknemers grondig te laten instrueren.

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze reachtruck cursus. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Duur van de reachtruck cursus

De totale cursusduur bedraagt 1 dag. De lestijden zijn van 07.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Reachtruck Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als reachtruckchauffeur in het bezit te zijn van een reachtruck certificaat. Onze reachtruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Op aanvraag en tegen geringe meerkosten kan er ook gekozen worden voor een CCV-veiligheidsexamen, CCV-vakexamen of een SOG-examen* (petrochemie).

De cursist kan na het positief afronden van deze reachtruck cursus:
- Veilig met een reachtruck werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud van de reachtruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek reachtruck

Klant aan het woord