Heftruckcertificaat

Wanneer u werkt met de heftruck is een heftruckcertificaat van belang. Wij merken dat ook ervaren chauffeurs nog steeds veel leren tijdens de cursus. Tijdens de heftruck training leert u veilig omgaan met de heftruck en de lading, zodat u schade bij laden of lossen kunt voorkomen. Uw werkplek wordt hierdoor een stuk veiliger én u voldoet aan de eisen van de ARBO en inspectie SZW.

Bekijk onderstaand ons aanbod aan heftruck opleidingen voor het behalen van het heftruckcertificaat.

Wat vinden onze klanten?

Wij scoren 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4132 reviews van klanten (onafhankelijk beoordeeld door The feedback Company).

Aanbevolen voor cursisten met veel ervaring

Aanbevolen voor cursisten met weinig of geen ervaring

Heftruckcertificaat kosten

Wilt u graag uw heftruckcertificaat halen en bent u daarom benieuwd naar de heftruckcertificaat kosten?

 

De kosten voor het behalen van het heftruckcertificaat zijn afhankelijk van uw ervaring. Heeft u nog geen ervaring? Als u in het bezit wilt zijn van een officiële certificering is de cursus Veilig Werken met de Heftruck veelal de beste keus. Wanneer u al veel ervaring heeft, maar nog geen certificering op zak heeft, adviseren wij de 1-uurs Heftruck certificering. Deze laatste cursus bieden wij enkel bij bedrijven aan. Voordeel van deze cursus is dat u binnen een uur uw heftruckcertificaat al op zak heeft!

 

Service van Logistart

De kosten voor desbetreffende en andere heftruckcertificaten vindt u in ons overzicht onderaan deze pagina. Heeft u toch nog vragen over de cursussen of de heftruckcertificaat kosten? Dan helpen wij u graag. Voor meer informatie kunt u bellen naar 072-711 1202.

 

Onze diverse heftruckcertificaten zijn te behalen op onze 19 opleidingslocaties door heel Nederland of In company, binnen uw eigen bedrijf.