Veilig werken met de Heftruck én Reachtruck

De nadruk van deze opleiding ligt net als bij alle andere opleidingen op de praktijk. Door het combineren van de heftruck en reachtruck  opleiding wordt er veel tijd gewonnen.

Aan het eind van de opleiding kan de cursist veilig en verantwoord met de heftruck én reachtruck rijden en behaalt een officieel heftruckcertificaat én reachtruck certificaat met een geldigheid van 5 jaar. 

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze opleiding. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt 2 aaneengesloten dagen. De lestijden zijn van 07.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als heftruck en reachtruck chauffeur in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat én reachtruck certificaat. Onze heftruck en reachtruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Op aanvraag en tegen geringe meerkosten kan er ook gekozen worden voor een CCV-veiligheidsexamen, CCV-vakexamen of een SOG-examen* (petrochemie).

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
- Veilig met een heftruck én reachtruck werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud van de heftruck én reachtruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek heftruck

Klant aan het woord

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4135 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)