Logistart is genomineerd als beste opleider van Nederland

Dit jaar wordt de Beste Opleider van Nederland verkiezing voor de derde keer georganiseerd. De titel Beste Opleider van Nederland is een publieksprijs, die opleiders enkel kunnen ontvangen op basis van de beoordeling van cursisten. De initiatiefnemer van de verkiezing is Springest, de site waar je alles vindt om te leren. Springest heeft inmiddels bijna 40.000 reviews verzameld van oud-cursisten van duizenden opleiders in Nederland.

Tijdens de verkiezing worden opleiders die in dat jaar door cursisten als beste zijn beoordeeld, beloond met de titel Beste Opleider van Nederland in verschillende categorieën. Klantenvertellen en Princess Hotel Collection zijn partners bij de organisatie van het event dit jaar. Opleiders worden door middel van cijfers en toelichting beoordeeld op onder andere: Inhoud, doelmatigheid, Niveau, toepasbaarheid, trainer, tevredenheid, professionaliteit etc.

In elke categorie is er een prijs beschikbaar voor Beste Opleider van Nederland. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich ‘Dé Beste Opleider van Nederland 2015’ noemen.

Logistart Veiligheidsopleidingen is genomineerd in de categorie Beste Inkoop, logistiek & techniek Opleider van Nederland 2015, dit op basis van honderden uitgebrachte stemmen met een gemiddeld cijfer van 9.1 !

Op 10 december as. worden de winnaars bekendgemaakt bij Princess Hotel Collection te Amersfoort. 

Wij willen alvast alle cursisten en relaties die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken en zijn uiteraard enorm trots op deze nominatie!

Hét beste bewijs dat onze medewerkers er iedere dag alles aan doen om ú als klant centraal te stellen.

 

springestOpleiderVanHetJaar