Logistart beste opleider van Nederland

Verkiezing beste opleider van NederlandLogistart Veiligheidsopleidingen: Beste opleider van het jaar!

Logistart Veiligheidsopleidingen is verkozen tot ‘Beste opleider van Nederland 2015’ in de categorie Inkoop, Logistiek & Techniek. De uitkomst van deze publieksprijs is op basis van honderden uitgebrachte stemmen bepaald.

Onze opdrachtgevers en (oud) cursisten beoordeelden ons maar liefs met een gemiddeld eindcijfer van 9,1!

De beste opleider van Nederland 2015

Op 10 december 2015 zijn in het Princess Hotel Collection te Amersfoort de winnaars van de Beste opleider van Nederland bekend gemaakt. Initiatiefnemer van de verkiezing Springest verzamelde circa 40.000 reviews over duizenden opleiders in Nederland. Deze opleiders zijn beoordeeld op onder andere: de inhoud, de kwaliteiten van de trainers en de organisatie en contact. De opleider met de beste relatieve beoordeling mag zich de ‘Beste Opleider van Nederland 2015’ noemen.

Verkozen door de klant

Het mooiste aan deze publieksprijs is dat de mening van de cursisten en opdrachtgevers bepalend zijn voor de uitkomst. Op basis van circa 406 reviews scoorde Logistart maar liefs een gemiddeld eindcijfer van 9,1! De reviews op onder andere Springest en de Feedbackcompany geven de medewerkers van Logistart een nog grotere drive om door te gaan met het bieden van kwalitatieve maatwerkopleidingen in de logistieke sector.

Logistart Veiligheidsopleidingen staat voor kwaliteit

Logistart Veiligheidsopleidingen verzorgt opleidingstrajecten binnen het vakgebied logistiek. Dit doen wij ‘in company’ (op de eigen werkplek) door heel Nederland. Daarnaast is Logistart dé specialist in
1-uurs certificeringen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde docenten die beschikken over jarenlange ervaring en op een toegankelijke manier kennis overdragen. Het doel van Logistart is simpelweg kwalitatief, hoogwaardige opleidingen leveren die op de situatie van de klant zijn afgestemd. Elk traject benaderen wij als maatwerk.

"Tot op heden is elke klant die een opleiding bij ons heeft gevolgd ook klant bij ons gebleven. Hiervoor zijn wij ontzettend dankbaar. Dat stimuleert ons dagelijks om nog beter te worden in wat we doen. Dat we hier ook nog een publieksprijs voor mogen ontvangen is natuurlijk de kroon op ons werk!", aldus René de Jong.

Het team van Logistart wil daarom alle cursisten en relaties die op ons hebben gestemd hartelijk bedanken en beloven u ook in de toekomst hoogwaardige kwaliteit te blijven bieden.

OpleiderVanHetJaarspringestklantenvertellen