Herhalingsopleiding Heftruckcertificaat + Reachtruck certificaat

Deze herhalingopleiding voor het heftruckcertificaat + reachtruck certificaat is specifiek geschikt voor medewerkers die in het bezit zijn van een heftruckcertificaat en reachtruck certificaat waarvan de geldigheid gaat (is) verlopen. Met deze opleiding kunnen zij eenvoudig het heftruckcertificaat en reachtruck certificaat verlengen.

Deze opleiding bevat speciale oefeningen om de huidige kennis van de heftruckchauffeur op te frissen. Met 5 uur effectieve rijtijd richten wij ons op de praktijk én veiligheid.

Gratis certificaat voor elektropallettruck en stapelaar

De opleidingsmodules elektropallettruck (EPT) en stapelaar vormen een vast onderdeel van deze opleiding. Bij een voldoende resultaat voor de praktijkopdrachten, ontvangt u, zonder extra kosten, ook voor deze voertuigen een officieel Veiligheidscertificaat met een geldigheid van 5 jaar.

Duur van de opleiding

De totale opleidingsduur bedraagt één dag. De lestijden zijn van:07.00 – 14.30 uur. Dit is inclusief het theorie- en praktijkexamen.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

Om te voldoen aan de eisen van de Arbo-wet en verzekeraars is het nodig om als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat of reachtruck certificaat. Onze heftruckcertificaten én reachtruck certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Op aanvraag en tegen geringe meerkosten kan er ook gekozen worden voor een CCV-veiligheidsexamen, CCV-vakexamen of een SOG-examen* (petrochemie).

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
- Veilig met een heftruck werken
- De veiligheids- en bedrijfsvoorschriften in de praktijk uitvoeren
- Het dagelijks onderhoud van de heftruck nauwkeurig en correct uitvoeren

Download hier uw lesboek

Lesboek heftruck

Klant aan het woord

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4132 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)