corona-virus-voorzorgsmaatregelen-Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

IN COMPANY OPLEIDINGEN (locatie opdrachtgever):

Alle reeds geplande opleidingen gaan vooralsnog gewoon door. Uiteraard nemen wij extra voorzorgsmaatregelen voor zowel cursist als docent / examinator.
Reeds geplande opleidingsdagen die volgens onze 1-uurs certificering methode verlopen kunnen zonder wijziging doorgang vinden. Docent en cursist werken immers al “1 op 1”.

Voor geplande groepstrainingen kiezen wij er bij voorkeur voor om de groepen te splitsen en de theorie indien noodzakelijk d.m.v. zelfstudie tot zich te nemen.

GENOMEN MAATREGELEN IN COMPANY OPLEIDINGEN:

 1. Alleen docenten / examinatoren of freelancers zonder verschijnselen mogen trainingen op klantlocaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit hun directe omgeving wel verschijnselen dan blijven ze thuis.
 2. Alleen cursisten zonder verschijnselen zijn welkom. Wij rekenen op hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel verschijnselen of iemand uit hun directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij hun werkgever af te melden.
 3. Er zullen geen handen worden geschud.
 4. Groepen worden bij voorkeur gesplitst tot max. 2 deelnemers per groep (in overleg)
 5. Lestijden worden in overleg evt. aangepast

 

OPLEIDINGEN OP LOCATIE LOGISTART (open inschrijvingen):

De Logistart-opleidingslocaties blijven tot en met 6 april 2020 open! Uiteraard nemen we extra voorzorgsmaatregelen voor cursist en docent. De veiligheid van cursisten en docenten staat bij ons voorop. Naast het hanteren van de richtlijnen van het RIVM hebben we besloten om de groepsgroottes te verkleinen, het gebruik van de kantine te vermijden en de praktijkhal continue te luchten.

GENOMEN MAATREGELEN:

 1. Alleen docenten of freelancers zonder verschijnselen mogen trainingen op de Logistart-locaties uitvoeren. Hebben zij of mensen uit hun directe omgeving wel verschijnselen dan blijven ze thuis.
 2. Alleen cursisten zonder verschijnselen zijn welkom. Wij rekenen op hierbij op de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Hebben ze wel verschijnselen of iemand uit hun directe omgeving vragen we ze vriendelijk om thuis te blijven en zich bij ons af te melden.
 3. Er zullen geen handen worden geschud.
 4. Kantines van Logistart zullen gemeden worden. In de praktijkhallen is het makkelijker om 1,5 meter van elkaar afstand te houden.
 5. Op elke opleidingslocatie is het mogelijk om geregeld handen te wassen.
 6. Maximaal aantal deelnemers is terug gebracht naar 6 i.p.v. 8 deelnemers, waar mogelijk 1 persoon per voertuig.
  Tijdelijk word er niet gewisseld van truck, deelnemers rijden op 1 vaste truck.
 7. EPT / Stapelaar is tijdelijk even geen vast onderdeel meer van de hef- en reachtruckcursussen

Worden er trainingen uitgesteld, dan worden werkgever en deelnemers uiteraard op de hoogte gesteld.

Wij spreken de hoop uit dat wij gezamenlijk deze “onzichtbare vijand” overwinnen en hopen door genoemde maatregelen ons steentje bij te dragen. Gekwalificeerd en deskundig personeel is immers een groot goed. Juist in deze moeilijke tijden

Heeft u nog vragen? schroom niet om ons te bellen: 072 – 711 1202 Wij helpen u graag!

Met veilige groet,
Team Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Maatregelen Coronavirus Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.