Hoogwerker certificaat halen in 1 dag

Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van hoogwerkers is ontwikkeld in samenwerking met professionals uit de hoogwerker industrie en is als enige door het Duitse TÜV gecertificeerd op grond van de minimum standaard vereisten zoals vermeld in de ISO norm 18878.

Deelnemers ontvangen, bij voldoende resultaat, een certificaat en een hoogwerker licentie in de vorm van de bekende PAL Card.

Duur van de opleiding

Tijdens de IPAF opleiding kunt u worden opgeleid voor 4 types hoogwerkers 1a, 1b, 3a, en 3b. Per categorie wordt er een apart praktijk examen afgenomen. De opleiding staat onder toezicht van het IPAF (International Powered Acces Federation). Deze opleiding bestaat uit een theorie en een praktijk gedeelte. Beiden worden afgesloten met een IPAF examen. Ervaring met de Hoogwerker is niet strikt noodzakelijk. Deelnemers krijgen als zij geslaagd zijn een diploma en een pasje (PAL CARD).

De totale opleidingsduur bedraagt één dag. De starttijd is: 07.30 uur.

Zakelijke klant? Bespaar dan direct enorm op uw opleidingskosten!

Hebben uw medewerkers wél ervaring maar geen certificaat, of gaat het certificaat verlopen?. Wij certificeren uw werknemers op de eigen werkplek in slechts 1 uur!. Zo bespaart u direct tijd én geld. Vele tevreden klanten gingen u al voor, benieuwd hoeveel ú kunt besparen?.

Cursusinformatie

De opleiding voor het IPAF hoogwerker certificaat wordt pér categorie afgesloten met een theorie en praktijkexamen. Slaagt de cursist voor beide examens, dan ontvangt hij of zij het IPAF hoogwerker certificaat in de vorm van een diploma en een pasje (PAL CARD). Dit internationaal erkende hoogwerker certificaat (ook wel hoogwerkerdiploma genoemd) heeft een geldigheidsduur van vijf jaar.

De cursist kan na het positief afronden van deze opleiding:
– Veilig en verantwoord met een hoogwerker werken.
– Het dagelijks onderhoud van de hoogwerker nauwkeurig en correct uitvoeren.

Download hier uw lesboek

Lesboek hoogwerker

Klant aan het woord

Wat vinden onze klanten

Wij worden door onze klanten gewaardeerd met 9.3 van 10 sterren, berekend uit 4132 beoordelingen (onafhankelijk beoordeeld door The Feedback Company)